Midwinterfeest

, Gepubliceerd in 21 December

Op vrijdag 22 december 2017 zal er een groots Midwinterfeest worden georganiseerd op het Raadhuisplein in Nieuwerkerk aan den IJssel.

Tussen 17:00 uur en 21:30 uur wordt het plein omgetoverd tot een waar kerstplein met tal van kraampjes en activiteiten voor jong en oud voor alle inwoners van de gemeente Zuidplas.

Om 17:00 uur wordt het Midwinterfeest ingeluid door de kerstman en DJ Sander. Kinderen kunnen vanaf 18:00 uur in de tent onder begeleiding van Blokkies Club kerstballen maken die vervolgens (met een hoogwerker) in de grote kerstboom voor het gemeentehuis worden opgehangen. Vanaf 18:30 uur brengen de dames van het popkoor S1Voice prachtige kerstliederen ten gehore. Wat uiteraard zorgt voor de ultieme kerstsfeer op het plein. Om 19:30 uur verzorgt eXplosion Dance een spetterend optreden.

De avond wordt om 21:00 op een spectaculaire manier worden afgesloten met een groots Kerst-lasershow door RDV-Laserevents. (programma onder voorbehoud)

Laatst aangepast opdinsdag, 13 november 2018 21:51