Marcel Booms

Riddlebox

Gepubliceerd in 15 september

Wij zijn een coverband uit de mooiste stad van Nederland; Rotterdam. Met onze Rotterdamse mentaliteit pakken we de covers met beide handen (of gitaren) aan en gooien we in elk nummer onze eigen sound. Je kan Riddlebox onder andere herkennen aan het heerlijke accent van onze zanger en aan onze charmante drumster. Samen met onze twee knappe gitaristen en bassist zijn wij Riddlebox. Ons motto is om van elk optreden een feestje te maken. Zo bestaan onze covers uit lekkere publiekstrekkers zoals Black Eyed Peas tot en met de alternatieve muziek van The Arctic Monkeys. Op deze site vind je alles omtrent onze optredens en hoe je met ons in contact kunt komen. Check it out!

Lees meer...

AvondFIETSvierdaagse

Gepubliceerd in 30 Augustus

AvondFIETSvierdaagse 2018  (….NIET dus….)

Beste mensen, kent u die mop van de AvondFIETSvierdaagse 2018  van Stichting Evenement? Nee?..........Nou die komt er niet! Door niet nader te noemen omstandigheden, zal er in 2018 door Stichting Evenement geen AvondFIETSvierdaagse worden georganiseerd, wat ons natuurlijk zeer spijt. We hopen dat dit voor u een niet al te grote teleurstelling teweeg brengt, want dat willen we als organisatie niet op ons geweten hebben! Welgemeende excuses, en sorry…….Maar het goede nieuws is, dat we voor de editie van 2019 inmiddels al met nieuwe ideëen bezig zijn. Die ideëen daar gaan we mee aan de slag, en we willen dus in 2019 met een nieuwe/frisse opzet van de AvondFIETSvierdaagse terug komen. Wij hopen u, voor wat betreft de AvondFIETSvierdaagse, dus in 2019 weer als deelnemer te mogen begroeten.

Lees meer...

Midwinterfeest

Gepubliceerd in 21 December

Op vrijdag 22 december 2017 zal er een groots Midwinterfeest worden georganiseerd op het Raadhuisplein in Nieuwerkerk aan den IJssel.

Tussen 17:00 uur en 21:30 uur wordt het plein omgetoverd tot een waar kerstplein met tal van kraampjes en activiteiten voor jong en oud voor alle inwoners van de gemeente Zuidplas.

Om 17:00 uur wordt het Midwinterfeest ingeluid door de kerstman en DJ Sander. Kinderen kunnen vanaf 18:00 uur in de tent onder begeleiding van Blokkies Club kerstballen maken die vervolgens (met een hoogwerker) in de grote kerstboom voor het gemeentehuis worden opgehangen. Vanaf 18:30 uur brengen de dames van het popkoor S1Voice prachtige kerstliederen ten gehore. Wat uiteraard zorgt voor de ultieme kerstsfeer op het plein. Om 19:30 uur verzorgt eXplosion Dance een spetterend optreden.

De avond wordt om 21:00 op een spectaculaire manier worden afgesloten met een groots Kerst-lasershow door RDV-Laserevents. (programma onder voorbehoud)

Lees meer...

Programma

Gepubliceerd in 15 september

13:00 Start van de kinderactiviteiten, opening door de kinderburgemeester en DJ RobH DIX Party Masters!
  Vrijwilligers van de Speeltuinvereniging de IJsselkids verzorgen diverse spelletjes op en rond het water waarmee mooie prijzen te verdienen zijn.
  Modelboten vereniging A.M.V.Z. is aanwezig met oa. speciale modelboten om het varen te oefenen.
14:00 Optreden van eXplosion Dance
14:40 DJ's van DIX Party Masters verzorgen de muziek tussen de optredens
15:30 Optreden van eXplosion Dance
16:00 Prijsuitrijking kinderspelen door de kinderburgemeester en de IJsselkids
16:15 Optreden slagwerkgroep AFSLAG 9
17:00 Riddlebox
18:00 DJ's DIX Party Masters
19:00 Start van het avondprogramma met  het optreden van Shantykoor de MoordtZangers. De jury zal rondvaren om de bootjes te beoordelen. Er zijn prijzen te verdienen voor de mooiste, leukste, grootste of kleinste boot en eveneens voor de 3 mooist versierde huizen langs de route. Prijzen zijn beschikbaar gesteld door Stichting Evenement en Verhage fastfood.
20:00 Optreden van eXplosion Dance
20:25 Prijsuitreiking door wethouder en kinderburgemeester
20:35 DJ's DIX Party Masters
21:00 Lasershow van RDV-LASEREVENTS
21:20 DJ's DIX Party Masters
22:30 Eindshow RDV-LASEREVENTS
23:00 Einde programma

 

Lees meer...
Abonneren op deze RSS feed