Programma

13:00 Start van de kinderactiviteiten, opening door de kinderburgemeester Vienne Zwarteveld uit Zevenhuizen
  Sportstichting Zuidplas verzorgt diverse spelletjes op en rond het water waarmee mooie prijzen te verdienen zijn.
  Modelboten vereniging A.M.V.Z. is aanwezig met oa. speciale modelboten om het varen te oefenen. Muziek door DJ Rednas
14:00 Optreden van eXplosion Dance
14:40 DJ Rednas
15:15 Prijsuitrijking kinderspelen door de kinderburgemeester en Sportstichting Zuidplas
15:30 Optreden van Fabia Dance Center
16:30 DJ Rednas met MOVIE themes
19:00 Start van het avondprogramma met  het optreden van Shantykoor de MoordtZangers. De jury zal rondvaren om de bootjes te beoordelen. Er zijn prijzen te verdienen voor de mooiste, leukste, grootste of kleinste boot en eveneens voor de 3 mooist versierde huizen langs de route. Prijzen zijn beschikbaar gesteld door Stichting Evenement.
20:00 Optreden van eXplosion Dance
20:30 Prijsuitreiking door burgemeester Servaas Stoop en kinderburgemeester Vienne Zwarteveld
20:40 DJ Rednas

21:15

22:45

Lasershow met oa. waterjets van RDV-LASEREVENTS in samenwerking met een optreden van Afslag 9
23:00 Einde programma

Het Wijde Gat, Nieuwerkerk aan den IJssel
Dick Belt
21:15
Lasershows door RDV-Laserevents

RDV-Laserevents verzorgt lasershows voor de meest uiteenlopende evenementen. U kunt hierbij denken aan openingen, jubileums, speciale gelegenheden en feesten. Wij kunnen desgewenst ook maatwerk leveren of u kunt kiezen uit een van al reeds bestaande shows. Ook is het mogelijk om uw evenement speciaal te maken door live lasers toe te voegen en zo uw band en/of dj er uit te laten springen.

Klik Hier om de lasershow van afgelopen jaar te zien

19:00
Shantykoor de MoordtZangers

Shantykoor De MoordtZangers kenmerkt zich door een eigen stijl die tot uitdrukking komt door het enthousiasme en plezier waarmee wordt gezongen en in de interactie met het publiek. Bij de repetities is een goed evenwicht gevonden tussen plezier in zingen en muziek maken en hard werken aan kwaliteit bij het optreden. Als shantykoor wordt een liedrepertoire gebracht waarvan de echte werkliederen, de shanty’s, een belangrijke onderdeel uitmaken. Daarnaast zijn er ook andere zeemansliederen en, niet te vergeten, de echte “meezingers“.

Het Wijde Gat
Opening door Vienne Zwarteveld

Dit jaar opent de kinderburgemeester Vienne Zwarteveld. Aansluitend starten de kinderactiviteiten, georganiseerd door de Sportstichting Zuidplas. Er zijn diverse spelletjes op en rond het water waarmee mooi prijzen te verdienen zijn.

Het Wijde Gat, Nieuwerkerk aan den IJssel
Vienne Zwarteveld

30 Mei

Vanouds de jaarlijkse bloemen en plantenmarkt op het Raadhuisplein. Hier vindt ook de kofferbak verkoop plaats.

Neem contact op het Stichting Evenement. Voor aanmelden bloemen en planten verkoop en wanneer u vanuit de kofferbak uw waren wilt verkopen.

27 April

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Mauris at ante eu justo ultrices iaculis sit amet non est. Maecenas ac mi dapibus, iaculis ipsum ut, tempor metus.

06:30 am - 07:00 am Early Registration