Om 15:30
Fabia Dance Center

Fabia Dance Center

Fabia Dance Center is een dansschool waar iedereen terecht kan voor danslessen.

Een dansschool waar veel aandacht besteed wordt aan de persoonlijke ontwikkeling van de kinderen & jongeren.

Een ontmoetingsplaats waar bekwame enthousiaste vakdocenten garant staan voor lessen die niet enkel gericht zijn op de kwaliteit van de dans, maar ook op de artistieke ontplooiing van elke leerling individueel.

Onze doelstelling is leuke en degelijke danslessen garanderen waar kwaliteit, plezier, persoonlijke begeleiding en sociaal contact centraal staan.

Binnen deze doelstelling is het zeer belangrijk ervoor te zorgen dat de leerlingen in zichzelf geloven en zich bewust worden van het feit dat de non verbale taal een van de sterkste middelen is om te communiceren. Dans kan jongeren zelfverzekerder maken. Door te dansen ontdekken ze hun eigen lichaam en ontwikkelen ze doorzettingsvermogen waardoor ze meer zelfvertrouwen krijgen. Elementen die ook in het dagelijks leven van pas zullen komen.

Om al deze doelstellingen te realiseren hebben we: Een team met bekwame vakspecialisten. Docenten die kunnen zorgen voor een kwaliteitsvolle pedagogische begeleiding binnen hun bepaalde dansdiscipline. Enthousiaste docenten, die cultuur kunnen begrijpen en respecteren. Docenten die origineel zijn en hun eigen identiteit in hun bewegingen tot uiting laten komen. Een gevarieerd rooster met verschillende dansdisciplines die opgesplitst worden in lessen voor verschillende leeftijdsgroepen en/of niveaus.

We bieden lessen voor amateurs maar hebben ook aangepaste programma’s voor semi-professionals en professionals. In de lessen ligt de nadruk naast plezier op kwaliteit, waarbij verschillende elementen centraal staan, zoals coördinatie, stijl, ritme, muzikaliteit, conditie, flow, presentatie, lichaamsbeheersing en zelfvertrouwen. Kinderen die een professionele dansopleiding beogen kunnen speciale begeleiding en advies krijgen. In het verleden zijn al verscheidene leerlingen aangenomen aan dans vakopleidingen.

We bieden danslessen vanaf de peuterleeftijd en hebben ook volwassen dans & sport lessen in ons aanbod.

Tevens zijn wij in te huren voor workshops, kinderfeestjes, bruiloften, shows, bedrijfsfeesten etc.

Wij hebben een breed bestand aan professionele choreografen, dansers, danseressen & docenten met specialismes in verschillende dansstijlen.

Voor het onderwijs & bedrijven hebben wij speciale workshops ontwikkeld.

Fabia Dance Center is gevestigd in Nieuwerkerk aan den IJssel (gemeente Zuidplas).

Rotterdam alexander, Rotterdam Nesselande, Capelle (schollevaar) aan den IJssel, Zevenhuizen, Moordrecht, Ommoord, Zevenkamp & Gouda zijn in onze directe omgeving.

Nieuwsgierig geworden? Mail ons voor een vrijblijvende proefles!

http://www.fabiadancecenter.com/

Locatie:
Het Wijde Gat
Spreker:
13:00 - 23:00
Programma

Programma

13:00 Start van de kinderactiviteiten, opening door de kinderburgemeester Vienne Zwarteveld uit Zevenhuizen
  Sportstichting Zuidplas verzorgt diverse spelletjes op en rond het water waarmee mooie prijzen te verdienen zijn.
  Modelboten vereniging A.M.V.Z. is aanwezig met oa. speciale modelboten om het varen te oefenen. Muziek door DJ Rednas
14:00 Optreden van eXplosion Dance
14:40 DJ Rednas
15:15 Prijsuitrijking kinderspelen door de kinderburgemeester en Sportstichting Zuidplas
15:30 Optreden van Fabia Dance Center
16:30 DJ Rednas met MOVIE themes
19:00 Start van het avondprogramma met  het optreden van Shantykoor de MoordtZangers. De jury zal rondvaren om de bootjes te beoordelen. Er zijn prijzen te verdienen voor de mooiste, leukste, grootste of kleinste boot en eveneens voor de 3 mooist versierde huizen langs de route. Prijzen zijn beschikbaar gesteld door Stichting Evenement.
20:00 Optreden van eXplosion Dance
20:30 Prijsuitreiking door burgemeester Servaas Stoop en kinderburgemeester Vienne Zwarteveld
20:40 DJ Rednas

21:15

22:45

Lasershow met oa. waterjets van RDV-LASEREVENTS in samenwerking met een optreden van Afslag 9
23:00 Einde programma

 

Locatie:
Het Wijde Gat, Nieuwerkerk aan den IJssel
Spreker:
Dick Belt
21:15
Lasershows door RDV-Laserevents

Lasershows door RDV-Laserevents

RDV-Laserevents verzorgt lasershows voor de meest uiteenlopende evenementen. U kunt hierbij denken aan openingen, jubileums, speciale gelegenheden en feesten. Wij kunnen desgewenst ook maatwerk leveren of u kunt kiezen uit een van al reeds bestaande shows. Ook is het mogelijk om uw evenement speciaal te maken door live lasers toe te voegen en zo uw band en/of dj er uit te laten springen.

 Klik Hier om de lasershow van afgelopen jaar te zien

Spreker:
19:00
Shantykoor de MoordtZangers

Shantykoor de MoordtZangers

Shantykoor De MoordtZangers kenmerkt zich door een eigen stijl die tot uitdrukking komt door het enthousiasme en plezier waarmee wordt gezongen en in de interactie met het publiek. Bij de repetities is een goed evenwicht gevonden tussen plezier in zingen en muziek maken en hard werken aan kwaliteit bij het optreden. Als shantykoor wordt een liedrepertoire gebracht waarvan de echte werkliederen, de shanty’s, een belangrijke onderdeel uitmaken. Daarnaast zijn er ook andere zeemansliederen en, niet te vergeten, de echte “meezingers“.

Locatie:
Het Wijde Gat
Spreker:
21:15
Afslag 9

Afslag 9

Afslag 9 is de slagwerkgroep van de vereniging en staat onder leiding van Kees de Dreu. Elke woensdagavond wordt er gerepeteerd in Dorpshuis Swanla. De veelal zelf gearrangeerde stukken bieden een variëteit aan klank en show, van body-percussion tot drum & bass en van cadences tot street-percussion.

Er is een vaste kern van wat meer ervaren slagwerkers, deze wordt aangevuld met jongeren die hiermee aan het ‘grote’ werk kunnen meedoen. Maar niet alleen voor de meer ervaren slagwerkers worden er kansen geboden, ook voor de minder ervaren slagwerkers en de jeugd wordt er elke week geoefend. De jeugd heeft zijn eigen groep, de Slagwerkkidzz.

Locatie:
Het Wijde Gat
Spreker:
Om 14:00 en 20:00
Explosion Dance

Explosion Dance

EXPLOSION DANCE is al sinds 2008 dé place to be voor dans!!
 De danslessen worden gegeven in Con Musica, sportpark Dorrestein, gevestigd in Nieuwerkerk a/d IJssel en Sportcentrum Eagle Gym, gevestigd in Capelle a/d IJssel. Wij geven leuke, intensieve danslessen gespecialiseerd in streetdance en hip hop.

Wij verzorgen danslessen voor kinderen, jongeren en volwassenen.
 De leeftijd van onze leerlingen start vanaf 5 jaar oud.

EXPLOSION DANCE staat voor plezier, saamhorigheid en respect. Voor elkaar en met elkaar. 

Gelijkheid, aandacht voor elke leerling en het opkrikken van je zelfvertrouwen staat centraal in elke dansles.

Wij verwelkomen iedereen, ook voor de deelnemers met verstandelijke beperkingen. Deze zijn net zo welkom als elk ander, omdat wij van mening zijn dat mensen niet in hokjes geplaatst zouden moeten worden en wij iedereen de mogelijkheid bieden om zich te uiten door dans.

Naast danslessen op eigen locatie geven wij ook leuke, intensieve dans workshops op scholen en verschillende evenementen.

Ook verzorgen wij regelmatig dans optredens op verschillende (buiten) evenementen en één keer per jaar de grote EXPLOSION DANCE voorstelling.

Hou jij ook van gezelligheid, dans, & muziek? Wij nodigen jong en oud uit om een gratis proefles te volgen bij ons.

Kijk gerust verder op onze website.
Indien je een vraag hebt kun je altijd contact met ons opnemen via mail of telefoon.
Tot ziens bij onze dans lessen!

Locatie:
Het Wijde Gat
Spreker:
13:00 uur
Opening door Vienne Zwarteveld

Opening door Vienne Zwarteveld

Dit jaar opent de kinderburgemeester Vienne Zwarteveld. Aansluitend starten de kinderactiviteiten, georganiseerd door de Sportstichting Zuidplas. Er zijn diverse spelletjes op en rond het water waarmee mooi prijzen te verdienen zijn.

 

Locatie:
Het Wijde Gat, Nieuwerkerk aan den IJssel
Spreker:
Vienne Zwarteveld

30 Mei

Vanouds de jaarlijkse bloemen en plantenmarkt op het Raadhuisplein. Hier vindt ook de kofferbak verkoop plaats.

Neem contact op het Stichting Evenement. Voor aanmelden bloemen en planten verkoop en wanneer u vanuit de kofferbak uw waren wilt verkopen.

10:00 - 16:00
Bloemen en plantenmarkt

Bloemen en plantenmarkt

Donderdag 30 mei vindt weer de jaarlijkse bloemen- en plantenmarkt en kofferbakverkoop plaats. Dit evenement vindt plaats op het Raadhuisplein te Nieuwerkerk a/d IJssel.
De verkoop start om 10:00u en eindigt om 16:00u.

Voor aanmeldingen kunt u een berichtje sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Spreker:

27 April

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Mauris at ante eu justo ultrices iaculis sit amet non est. Maecenas ac mi dapibus, iaculis ipsum ut, tempor metus.

06:30 am - 07:00 am Early Registration

Koningsdag

Ook dit jaar kleurt Nieuwerkerk aan den IJssel weer orange. Koningsdag wordt op het Oude Dorp gevierd met het volgende programma:

 

09.30    Aubade bij de Brandweer Kazerne. Aansluitend zakje met fruit/snoep uit delen aan de kinderen.

10.00 – 16.00  Braderie met kleedjesmarkt een speelkussen voor de kinderen.

 

Op het hoofdpodium zijn er optredens van:

10.00  DJ Rednas

12.30  Fabia Dance

13.45  Riddlebox Band

14.45  DJ Richard

 

Voor het huren van een kraam of een plaatst kunt u contact opnemen met Krokos Evenementen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tel: 0181-320130 (ma,di,do,vrij 9.00 t/m 14.00 uur)


Mocht u meer informatie willen kunt u via mail contact met ons opnemen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Spreker: